Zo maak je een cadeau extra persoonlijk

Het is het moment van het jaar dat die lieve vriend of vriendin jarig is en je bij jezelf denkt: dit jaar wil ik echt uitpakken. Niet in de vorm van een groot feest, maar juist uitpakken door het klein en persoonlijk te houden. Iets wat veel geld waard is, hoeft niet heel persoonlijk te zijn en juist een persoonlijk cadeau is wat soms zo nodig is en gewaardeerd wordt.

Schrijf een brief

Wanneer er iemand jarig is, kan je deze op verschillende manieren feliciteren. Zo kan je bijvoorbeeld een berichtje sturen via Whatsapp of even kort bellen met de persoon in kwestie. Daarnaast kan je ook een ouderwetse brief sturen. Wat een groot voordeel is aan een brief is dat deze persoonlijker wordt en beter bewaard kan blijven. Vaak zie je dan ook bij iemand die een brief krijgt, dat de brief een mooie plek in de kamer krijgt. Dit komt omdat er veel emotionele waarde schuilt achter zo een brief. Je geeft jezelf ook de tijd om beter na te denken over wat je wil overbrengen naar de persoon aan wie je de brief schrijft. Het is het perfecte moment om iemand even te laten weten waarom je trots op diegene bent, of wat je mooi vind aan iemand.

Neem iemand een dag ergens mee naartoe

Soms hoef je niet met een cadeau aan iemand te geven. Een luchtje geven is bijvoorbeeld leuk, maar je kunt iemand ook meenemen naar een plek om de dag samen te spenderen.

Zo zou je bijvoorbeeld een leuk dagje uit aan iemand cadeau geven. Je kan bijvoorbeeld samen eten bij jouw lievelingsrestaurant. Ook kan je samen ergens overnachten in een stad. 

Wat past er nu echt bij iemand

Neem de tijd om echt wat leuks te bedenken. Eerst instantie lijkt dit moeilijk, zeker als je een hoop opties aan het overwegen bent is het moeilijk om keuzes te maken. Maar je kent iemand goed, bedenk wat diegene leuk zou vinden om te krijgen of om te doen. Een klein cadeau kan namelijk al veel groter aanvoelen door de emotionele waarde die het draagt. 

Geef een cadeau met meerdere mensen

Wat ook heel leuk is om te doen, het kopen van een cadeau met meerdere mensen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld iets geven wat iemand al heel lang wil. In plaats van dat je dan zelf heel veel geld uit moet geven kan je dan ook dit cadeau delen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *