Anchor plug

Waarom een buttplug je relatie positief kan veranderen

Er zijn talloze seksspeeltjes op de markt die jou experimentele seksleven kunnen inluiden. Buttplugs zijn zeer populair, met name bij stellen. Is het iets voor jou? Lees verder om te leren hoe een buttplug je relatie kan veranderen.

Buttplug

De buttplug voor stellen

Het bijzondere van dit seksspeeltje is dat de buttplug zowel mannen als vrouwen een onvergetelijke seksuele ervaring kan bieden. Of je nu veel ervaring hebt met seksueel experimenteren of juist nog nooit iets aparts hebt geprobeerd, de buttplug kan interessant zijn voor jou.

Verschillende soorten

Wanneer je een buttplug koopt, dan raden we aan dit online te doen. Allereerst heb je dan simpelweg meer keuze. Webshops hebben vaak meer opslagruimte en dus meer variatie in hun assortiment. Daarnaast is het prettig voor mensen die het toch nog wat spannend vinden om naar een seksshop te gaan. Je kunt namelijk vanuit je stoel thuis lekker anoniem winkelen. 

Toys

Buttplugs verschillen met name in:

  • materiaalsoort
  • formaat
  • vorm

Er zijn relatief kleine, simpel gevormde buttplugs die vooral zijn aan te raden voor mensen die voor het eerst een buttplug gebruiken en nog niet zoveel ervaring hebben met experimenteren op seksueel gebied. Bovendien kun je een kleine buttplug natuurlijk ook alleen gebruiken wanneer je daar behoefte aan hebt. Het is daarnaast ook mogelijk om voor een grotere versie te kiezen die je partner bijvoorbeeld gebruikt om jou te bevredigen. Het schept een nieuw soort band tussen jullie en je relatie zal nooit meer hetzelfde zijn.