Waar let je allemaal op bij het uitkiezen van een kerstpakket

geschenken

Op het moment dat je een kerstpakket voor je zakelijke relaties of werknemers gaat uitzoeken dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten kerstpakketten. Kies je voor een standaardpakket of stel je zelf een kerstpakket samen voor je werknemers en zakelijke relaties? Kies je voor een thema? Of laat je je medewerkers en zakelijke relaties zelf hun pakket uitzoeken door middel van een code voor een kerstpakketten webshop of een cadeaubon? Allemaal mogelijkheden waar je uit kan kiezen.

Wat voor soort kerstpakket kies je

Om te beginnen moet je jezelf afvragen wat voor boodschap je wilt uitstralen naar je werknemers en zakelijke relaties. Heeft je bedrijf een cultuur waar sport en gezondheid hoog in het vaandel staan? Dan zou je kunnen kiezen voor een themapakket zoals gezondheid, sport, bewust leven, biologisch of bijvoorbeeld wellness om te ontspannen. Of juist maatschappelijk ondernemen? Dan kan je goed kiezen voor een kerstpakket dat gekoppeld is aan een goed doel. Een kerstpakket voor een gezellig avondje borrelen doet het eigenlijk altijd goed bij iedereen.

Kies je voor een standaardpakket of een zelf samengesteld kerstpakket

Een standaardpakket kan je eigenlijk in de meeste gevallen aan je werknemers geven, alleen voor je zakelijke relaties is het niet altijd geschikt. Een standaardpakket is tegenwoordig eigenlijk altijd stijlvol en eigentijds samengesteld. Als je opzoek bent naar een origineel pakket dan heb je vaak genoeg keuze uit standaardpakketten. Denk je dat dit toch niet voldoende is om je waardering te tonen aan je zakelijke relaties en werknemers of denk je dat ze andere wensen hebben? Dan kan je genoeg inspiratie opdoen en zelf een kerstpakket samenstellen. Je kan voor een thema kiezen zoals bijvoorbeeld een kleur, sfeer of land. Op het internet zijn meer dan genoeg ideeën te vinden gelukkig.

Kerstpakketten TIP | de specialist in premium geschenkpakketten.

Wat zijn andere zaken waar je rekening mee houdt bij het kiezen van je kerstpakketten

Je zal uiteraard ook rekening moeten houden met je budget voordat je begint met zoeken. Let erop als je aan het rondkijken bent dat sommige prijzen worden getoond inclusief BTW en andere exclusief BTW. Aangezien er kerstpakketten te koop zijn in alle soorten en maten vind je ook hele wisselende prijzen. Het fijne is dat pakketten onder de werkkostenregeling van de Belastingdienst vallen en daarom kan je eigenlijk een pakket altijd voordelig en belastingvrij schenken aan je zakelijke relaties en werknemers. Let erop dat je op tijd begint met het inkopen van je kerstpakketten via Kerstpakkettentip.nl, aangezien de levertijd minimaal vier of zes weken bedraagt. Als je een gift als deze personaliseert met bijvoorbeeld een kerstkaart dan kan dit nog langer duren voordat ze geleverd worden. Je zakelijke relaties en werknemers zullen het ook zeker waarderen als je ervoor kiest om aandacht te besteden aan de manier waarop je de pakketten uitdeelt. Je kan er bijvoorbeeld een feestje van maken of iets anders origineels bedenken hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *