Vakantieplannen met Hugo Boss

Het is misschien nog vroeg, maar tegenwoordig moet je er ook vroeg bij zijn voor de vakantieplannen. Als je een huis wil huren of een te gek hotel wil boeken moet je er in het voorjaar al bij zijn om jouw kamer of huis te bemachtigen. Het is januari en ik ben nu al bezig om onze vakantie te plannen. Waar gaan we dit jaar heen?

Auto of vliegtuig

Gaan we met de auto of met het vliegtuig? De reis naar de vakantiebestemming hangt geheel af van wat je gaat doen. Gaan we met het vliegtuig naar een hotel met alles erop en eraan of rijden we naar Spanje en huren we daar een huis met privé zwembad voor twee weken.

Met drie kleine kinderen is het ideaal om met je eigen auto te reizen maar dan moet de reis niet te lang zijn. Bovendien moet je elke 3 uur eventjes stoppen en de kinderen laten spelen, rennen, eten en drinken. De kleinste mag eigenlijk maar 2 uur achter elkaar in de Maxi Cosi zitten dus wordt het veel stoppen onderweg. De reis moet je goed voorbereiden qua stops, maar ook de overnachtingen moet je vooraf goed regelen. Het voordeel is dat je je eigen auto hebt gedurende de vakantie en je dus meer spullen mee kan nemen. Zelfs je Hugo Boss schoenen passen in de auto. Met het vliegtuig is je bagage een stuk beperkter. Met kleine kinderen neem je al snel te veel mee en daar betaal je de hoogste prijs voor. En niet te vergeten de kinderwagen, luiers en andere baby artikelen die echt onmisbaar zijn voor de kleine.

Huis huren of toch een resort

Vorig jaar zijn we voor het eerst naar een resort geweest met onze kleine kinderen. Ideaal! We hadden totaal geen ervaring met een resort en lieten ons overhalen door kennissen om het eens te proberen. We hadden het resort Van Arendonk geboekt in Agadir. Grappig, dezelfde naam als de schoenenwinkel in Nederland! Een perfecte hotelkamer met twee aparte kamers en een gezamenlijke entree. Een kamer voor de kinderen en de andere kamer voor ons. Het resort was enorm groot. Een eigen strand, enorm zwembad, lange wandelpaden en allerlei entertainment voor de kinderen. Het eten was verrukkelijk, het zwembad heerlijk en de entertainment super leuk. Het enige nadeel was de prijs. De andere optie waar we ook erg naar uit kijken is het huren van een huis. Ergens in Spanje huren we een huis met privé zwembad waar we heerlijk met het gezin alleen kunnen genieten. De kinderen kunnen heerlijk de hele dag in en bij het zwembad spelen en wij kunnen rustig aan doen. De kleine kan zijn dutjes doen terwijl de rest rustig doorspeelt. Net als thuis. Het nadeel is wel dat we zelf elke dag het eten moeten maken.