hawai pen

Originele relatiegeschenken

Tegenwoordig kun je er als bedrijf niet meer omheen, relatiegeschenken om je klanten te behouden. Maar vaak belandt een geschenk in de la of in de kast en wordt er niet meer naar omgekeken, een hawai pen heb je iedere dag in je hand. Goede kwaliteit pennen, liggen lekker in de hand en schrijven als de beste. Met de naam van je bedrijf of dienst op de pen word je nooit vergeten, sterker nog het kan dat je juist de klanten behoudt. Een ding is zeker, iedere dag wordt de naam van je bedrijf gezien.

hawai pen

Bedruk de pen en maak reclame

De hawai pen is de ultieme pen om bijvoorbeeld op een beurs uit te delen aan de bezoekers, je maak de naam van je bedrijf bekender en de bezoeker heeft een prima pen om mee te schrijven. Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen van de pen, ieder model heeft zijn eigen unieke kleuren. Wil je een beetje meer stijl meegeven aan je geschenk dan is er het exemplaar met een touchscreen bolletje. Op deze manier wordt de pen ook nog eens zeer veelzijdig.

Ook duurzame pennen in het assortiment

hawai pen

Ook bij de hawai pen hebben we gedacht aan het milieu, de verschillende pennen zijn samengesteld uit duurzame materialen. De bamboe uitvoering straalt luxe uit, de promo pen is er speciaal voor gemaakt om je bedrijf of dienst te promoten. Ruim vijf centimeter ruimte is er beschikbaar om je tekst of de naam van je bedrijf erop te drukken. Geef de pen weg en vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf of product.