Origineel geschenk geven? 3 inhakers die je helpen

Geschenkset

Inhaken wordt ook wel omschreven als ‘de kunst om recente nieuwswaardige gebeurtenissen of verhalen in te zetten voor marketing- en advertentiedoeleinden.’ Het is een effectieve manier om onder de aandacht te komen. Met een goede inhaker verhoog je het aantal reacties, bezoeken of likes. Hier heb je een kleine portie creativiteit voor nodig samen met een goed gevoel voor timing. Een originele inhaker op het juiste moment doet wonderen!

Effectieve inhakers

kerstgeschenk voor je personeel

Bekijk deze inhaker van supermarktketen Jumbo eens. Dit is een uitstekend voorbeeld van een leuke inhaker. Op het moment van plaatsen gingen de kappers door het hele land net weer open na de lockdown in verband met covid-19. Jumbo speelde met deze originele post uitstekend in op de actualiteit en de post werd dan ook veel gedeeld. Zo kwam Jumbo gigantisch veel onder de aandacht op diverse sociale media!

kerstgeschenk voor je personeel

Bol.com is de terechte winnaar van ‘The Best Social Award’. Iedereen die wel eens op social media rondstruint heeft de originele posts van Bol.com wel voorbij zien komen. Bol.com plaatst geen eigen producten of promoties op hun social media pagina’s, maar kiezen ervoor om allen maar grappige posts en inhakers te plaatsen. Met de bovenstaande afbeelding vroegen ze op een erg leuke manier aan mensen of ze op hun konden stemmen voor ‘The Best Social Award’.

Originele inhaakgeschenken

Komen inhakers dan alleen voor op de sociale platformen? Nee, natuurlijk niet! Je komt deze inhakers overal in het dagelijks leven tegen. Het is bijvoorbeeld ook erg leuk om met een passend inhaakgeschenk de aandacht op je te vestigen.

Inhaken op feestdagen of actuele gebeurtenissen

Feestdagen en actuele nieuwswaardige gebeurtenissen zijn uitstekende momenten om te gebruiken voor een inhaakgeschenk. Denk hierbij aan kerst, sinterklaas, Pasen, Oud & Nieuw of bijvoorbeeld zoals bij Bol.com een verkiezing voor ‘The Best Social Award’.

Inhaakgeschenk Kerst

kerstgeschenk voor je personeel

‘Samen groeien we naar nieuwe hoogtes!’. Met deze boodschap heb je een sterk inhaak kerstgeschenk voor je personeel te pakken. Een echt kerstboomstekje voorzien van persoonlijk kaartje met leuke boodschap en ontwerp.

Inhaakgeschenk Pasen

kerstgeschenk voor je personeel

Schenk je relaties een heerlijk voorjaarsdrankje in met Pasen. Een prachtig bedrukt wijnkistje gevuld met paaseitjes en een prachtig flesje Prosecco van Bottega. Een uniek, stijlvol en hoogwaardig paasgeschenk om weg te geven aan warme relaties!

Inhaakgeschenk promotionele actie

kerstgeschenk voor je personeel

Fortune Factory BV, relatiegeschenken specialist uit Papendrecht, is in de top 3 geëindigd voor Best Online Performance 2021. Om relaties, klanten en bezoekers te overtuigen voor ze te stemmen geven ze echte chocolade goudstaafjes weg in persoonlijk doosje. Dit doet het bedrijf samen met de zeer bijpassende boodschap ‘We gaan voor goud!’. Deze unieke inhaker speelt perfect in op een actuele gebeurtenis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *