Office Professional Plus 2016

Office 2016 kopen, is dit waar jij naar op zoek bent?

Office 2016 kopen, is dit waar jij naar op zoek bent? Zou jij graag gebruik willen maken van een Office 2016 pakket omdat je dit moet gebruiken voor werk op school of voor jouw baantje? Dan is het zeker aangeraden om dit pakket aan te schaffen. Het Office pakket bestaat uit verschillende online programma’s die je kan gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van een powerpoint of het maken van verschillende verslagen en werkstukken. Bij het kopen van dit pakket wordt er een activatiecode gestuurd naar je mail. Deze code noem je ook wel een key, hiermee kan je snel en veilig je online producten downloaden en daarna gebruiken. 

Office Home & Student 2016

Office 2016 kopen, wat biedt het pakket je aan?

Office 2016, wat biedt het pakket je eigenlijk aan. Het pakket bestaat uit verschillende programma’s waar jij gebruik van kan maken. Deze programma’s zijn onder andere:

  • Word: Word is een programma waarop je verschillende teksten kan maken en ontwerpen. Dit programma wordt vaak gebruikt voor het maken van grote verslagen en werkstukken. Buiten dit kan je hier ook grafieken en tabellen opmaken.
  • Powerpoint: Powerpoint is een programma waar je presentaties kan maken. Het biedt veel verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van een mooie presentatie
  • Excel: Dit is een programma waarop je kan werken met veel en grote cijfers. Deze kan je dan makkelijk onder elkaar zetten in een goede berekening. 
  • Outlook: Outlook is een programma waar je mails kan versturen en krijgen van andere mensen.