Een monitor beugel bespaart je ruimte

Kijk eens goed naar het plaatje bij dit blog. Komt het je bekend voor? Twee monitoren op je bureau en nog een paar centimeter ruimte over voor je andere spullen? Dat moet toch anders kunnen. En dat kan dus! Een monitor beugel zorgt ervoor dat je bureau een oase van rust wordt. Je monitor hang je aan de beugel die je weer aan je bureau of de muur bevestigt. Hartstikke handig. Ben je ook direct die vervelende snoeren en kabels kwijt. Je hebt dan ruimte over voor je agenda, je notitieboekje(s) en je pennen. Want, ook al werk je digitaal, die heb je toch altijd nodig.

Een monitor beugel is ook handig voor presentaties

Als jij in een bedrijf werkt waar met enige regelmaat presentaties worden gegeven, dan kan je natuurlijk iedere keer weer de beamer uit de kast trekken en het doek uitrollen. De kans is echter groot dat het doek het op een gegeven moment begeeft of dat de lamp van de beamer "op" raakt. Daar gaat je presentatie. Door een grote monitor aan een stevige monitor beugel te hangen, voorkom je al deze problemen in één keer. De monitor doet het altijd en iedere computer of laptop is erop aan te sluiten. De monitor beugel hang je aan de muur of zelfs aan het plafond. Zo neemt deze maar weinig ruimte in beslag maar is de monitor altijd in de buurt.

Een monitor ophangen is een goed idee

Nog niet eens vanwege de ruimte die je bespaart, maar ook voor de veiligheid. De kans dat je een goed vastgezette monitor omstoot is minimaal. Ook als je een keer met stofzuigen te enthousiast tegen je bureau stoot is er niks loos. Geen wiebelende monitor die je nog net kunt opvangen, nee, een stabiele monitor die bevestigd is aan je muur of aan het bureau. Daar moet je echt je best voor doen om daar wat mee te laten gebeuren.

Monitor niet nodig? Klap 'm weg!

Heb je een vergadering in een zaaltje waar een monitor hangt? Dan hoef je daar natuurlijk niet perse iets mee te doen. Je kunt de monitor dan gemakkelijk wegklappen of in een andere hoek plaatsen. Door de zwenkarm aan de beugel gebeurt er dan verder niets mee, je verplaatst de monitor dan alleen. Ook het stellen in hoogte of juist de laagte is dan geen probleem meer. Iets naar voren of naar achteren? Ook dat is een enkel probleem.