Leuk cadeau om als aandenken te schenken

Veel mensen vinden het lastig om een cadeau te vinden dat ook echt bij iemand past. Want vaak weet degene die het cadeau zal ontvangen niet precies wat hij of zij nou wil hebben. Al is het voor een verjaardag, of misschien zelfs een jubileum, het is altijd weer moeilijk om het perfecte cadeau te schenken. Nu vond ik laatst een site waar je eens een keer wat anders kan doen wat nog een leuk aandenken geeft ook. Bij bodycasting is het namelijk mogelijk om het perfecte cadeau te laten maken. Heb je bijvoorbeeld een relatie cadeau voor hem nodig? Of een verjaardagscadeau voor haar? Hier kun je allemaal verschillende beelden laten maken van diegene en zo voor altijd de herinnering vereeuwigen. 

Welk soort beeld wil ik?

Iedereen vindt wel weer wat anders leuk en voor de één is het lastiger dan voor de ander om tot een conclusie te komen over wat ze nou precies leuk vinden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg opties om een beeld te laten maken van hem, haar of jezelf. Zo is het mogelijk om een voetafdruk of handafdruk te laten maken, maar ook een borstbeeld of torso, of zelfs een beeld van je complete lichaam. En wanneer je het allemaal net wat spannender wilt dan normaal, kan je ook een wat meer sexy pose aannemen om zo jouw unieke cadeau te maken of te geven. 

Hoe wordt het gemaakt?

Als eerste zal je zelf precies moeten weten wat je wel en niet wil. Dit kun je natuurlijk ook eerst even bespreken met degene die uiteindelijk het beeld gaat maken, aangezien hij of zij er al veel ervaring mee heeft en misschien nog wat dingen kan toelichten die jij anders niet zou hebben bedacht. Wanneer je weet wat je wil, kan er een mal of schets gemaakt worden waarmee uiteindelijk het beeld mee gemaakt kan worden. Het maken van de mal of schets zal niet langer duren dan ongeveer een uur, en dan is het wachten tot het eindresultaat! Meestal zijn dit soort beelden na 8 weken helemaal klaar en kun je hem dan ophalen en voor eeuwig het cadeau herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *