douchegordijn

Lekker douchen? De hele badkamer drijft…

Je kent het wel. Je neemt eens extra lang de tijd om te douchen en voor je het in de gaten hebt, drijft de hele badkamer. Water overal en daar wordt werkelijk niemand blij van. Want water in combinatie met zeep kan een gladde vloer opleveren en dus gevaarlijke situaties. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om handdoeken op de grond te leggen, maar dat is eigenlijk geen oplossing. Wat wel werkt is een douchegordijn. En nu hoor ik je denken: “maar dat is toch lelijk en vies?”. Dat hoeft dus echt niet zo te zijn. Een douchegordijn bij Douche Concurrent aanschaffen zorgt voor kwaliteit en sfeer.

Een douchegordijn voorkomt veel ellende

Zo houdt een douchegordijn bijvoorbeeld alle losse druppels binnen de perken en kun jij op een droge badkamervloer stappen zodra je de douche uit komt. Want vergis je niet, je verbruikt nogal wat water tijdens een goede douchebeurt en veel van dat water spettert gewoon in het rond. Door een douchegordijn op te hangen heb je daar in ieder geval geen last van. Ook zorgt een douchegordijn voor wat sfeer in de badkamer. Heb je een witte badkamer met wit sanitair? Dan kan een beetje kleur geen kwaad. Kies een douchegordijn bij Douche Concurrent in welke kleur je maar wilt.

Even onder de douche en dan alle muren moeten afnemen

Even snel douchen is er ook al niet meer bij tegenwoordig. Je moet na het douchen namelijk direct de muren afnemen om te voorkomen dat je zeep- en kalkresten krijgt. De douche uitzetten, je afdrogen en je aankleden? Dát kun je op je buik schrijven. Met een douchegordijn voorkom je veel van deze ellende. Het douchegordijn doe je eens in de zoveel tijd even in de wasmachine (volg de wasvoorschriften). Je kunt het daarna direct weer nat ophangen. Zo hoef je het niet te strijken.

Douchegordijnen zijn er in verschillende dessins

Ga je voor retro? Ga je voor klassiek? Of ga je misschien voor modern? Met een douchegordijn van Douche Concurrent kun je alle kanten op. Jij bepaalt welk gordijn het best in jouw badkamer past. Door, ook online, direct de andere benodigdheden (zoals een gordijnstang en haken) te bestellen, heb je in een mum van tijd een compleet andere badkamer. Je kunt zelfs de andere accessoires er op aanpassen. Zeker wanneer je toe bent aan nieuwe handdoeken is het wel mooi als alles bij elkaar past. Gasten zullen denken dat je een grote verbouwing hebt uitgevoerd!