Labrador opvoeden eenvoudig?

Labrador opvoeden

Och wat een lieverd! Dit is waarschijnlijk een van de meest gestelde opmerking wat je krijgt wanneer je met een Labrador pup op stap gaat. Uiteraard heel erg lief om dat te horen, maar een Labrador opvoeden is een vak apart. Denk hierbij aan het zindelijk maken in huis. Dan nog niet gesproken over het niet stuk mogen bijten van jouw slippers. Al met al is het opvoeden van een pup een flinke klus om te klaren. Met een handboek leer je deze streken snel af en krijg jij de pup die trouw, loyaal en onwijs lief is.

Labrador opvoeden

Met ruim 25 jaar ervaring is dit boek samengesteld. De belangrijkste punten worden nadrukkelijk uitgelegd en met deze stappen leer je jouw hond opvoeden. Het belangrijkst bij een hond is dat je consequent bent én blijft. Niet eerst straffen om er vervolgens om lachen want dat merkt de hond ook. Hiervoor is het raadzaam om gebruik te maken van dit handboek.

Stap voor stap op weg

Als je op deze website kijkt, dan kan je een preview krijgen in het boek. Hierin worden de belangrijkste punten eigenlijk al genoemd. Denk hierbij aan de keuken dat deze ook hond vriendelijk is. Dit houdt in dat je voor een stevige prullenbak moet zorgen die volledig afgesloten kan worden. Gebruik je dit niet? Zoek dan naar een andere oplossing zodat je hond er niet in kan zitten.

Labrador opvoeden

De huiskamer

Wellicht is de huiskamer de belangrijkste plek voor zowel de mens als hond. Je besteed hier immers de meeste tijd en jouw viervoeter ook. Let er dus goed op dat de gordijnen niet gepakt kunnen worden. Of wellicht een afstandbediening binnen poot bereik. Jouw hond ziet dit namelijk als speelgoed en begrijpt nog niet dat dit kapot kan gaan. Al met al is het belangrijk om te genieten van jouw trouwe viervoeter!