Jouw vakantie tot in de puntjes geregeld

Het was weer bijna zover. Wij Nederlanders hadden onze koffers waarschijnlijk al maanden van tevoren ingepakt en waren allang klaar voor vertrek. Helaas mochten onze dromen niet uitkomen en moesten we bijna allemaal thuisblijven, op een paar mensen na natuurlijk die voor de zomer al waren vertrokken. Nu we waarschijnlijk verdrietig onze koffers weer hebben leeggeruimd is het toch tijd om ons misschien weer voor te bereiden op de volgende vakantie. Dit is vermoedelijk niet deze zomer al, maar uitkijken naar iets leuks daar worden we allemaal blij van. Het is fijn om goed voorbereid te zijn en dat is met deze tips misschien net wat makkelijker. 

Een goed begin is het halve werk 

Als allereerst is het handig om te kijken wanneer je op vakantie wilt gaan. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld met vrienden reist, want je wilt zeker weten dat jullie allemaal op dezelfde datum vrij hebben van school, werk of andere bezigheden zodat er geen misverstanden ontstaan. Dus wat ik hiermee probeer te zeggen is ga vooral een datum prikken om met z’n allen een hele dag bij elkaar te komen. Op deze dag kan je dan de agenda’s bij elkaar leggen om zo op een goede week of misschien weken uit te komen voor de vakantie waar iedereen zo lang op heeft gewacht. Ook als je alleen reist is dit toch handig om te doen. Zoek goed uit wat jouw vrije weken zijn om ook misverstanden met je werk of school tegen te gaan. Tip: vraag ver van tevoren vakantie weken aan. Dan weet je zeker dat die weken helemaal vrij zijn om jouw vakantie in te plannen!  

Goed voorbereid inpakken 

Het is ons allemaal misschien wel eens overkomen. Ben je eindelijk op je bestemming, pak je je koffer uit en dan kom je erachter dat je toch wat bent vergeten. Dit kan heel frustrerend zijn omdat je je koffer waarschijnlijk voor vertrek wel 10 keer hebt gecheckt. Nu je van je fouten hebt geleerd en dit aan het lezen bent kan je het de volgende keer voorkomen. Iedereen blijft het toch maar zeggen; maak een checklist! Dit wordt al zo lang en zo vaak gebruikt dat dit iets is wat je niet terzijde kan laten bij het plannen van je vakantie. Maak dus ruim van tevoren een checklist met alles wat jij denkt nodig te hebben. Waarom nou ver van tevoren? Dit zodat je ruim van tevoren nog de tijd hebt om eventueel dingen op de lijst te zetten of er misschien af te halen. 

Geen vervoerstress op deze manier 

Dan als laatste, maar waarschijnlijk 1 van de belangrijkste punten. Je vervoer. We kennen het allemaal wel. Je komt net terug van je oh zo ontspannende vakantie , helemaal uitgerust. En dan is daar de ellende om vervoer terug te zoeken naar jouw huis. Dit geld natuurlijk ook voor de heenreis, maar dan zijn we allemaal wat beter gehumeurd omdat we dan toch iets hebben om naar uit te kijken. Hoe plan je dit nou? Volledig zonder zorgen van deur tot deur kan op een makkelijke manier. Woon je nou bijvoorbeeld in de regio Leiden? Dan is Schiphol service Leiden een goede optie voor jou. Bij LTC taxi Leiden hebben ze ruimschoots ervaring met luchthaven vervoer. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en kan je zonder zorgen genieten van jouw vakantie.