Je gender reveal party organiseren zonder het geslacht te weten

Hoe organiseer je een gender reveal party als ouders-to-be zonder dat je zelf het geslacht weet? Dit is een vraag die toekomstige ouders zich afvragen. Er zijn gender reveal webshops om deze ouders te helpen waarbij het mogelijk is zonder dat jullie het geslacht weten toch de juiste producten binnen krijgen. 

Surprise optie

Hoe leuk is het dat niet alleen jullie vrienden en familie op de gender reveal party erachter komen wat het geslacht van jullie kindje is, maar dat het voor jullie zelf ook een gender reveal surprise party is?

Zo kun je bij het kopen van bepaalde producten ervoor kiezen de “surprise optie” te gebruiken. Wanneer je deze optie selecteert, geef je door aan de webshop dat je graag het product wilt kopen, maar dat de webshop contact op moet nemen met de vertrouwenspersoon over het geslacht van jullie baby. Deze vertrouwenspersoon kan bijvoorbeeld je vriend of vriendin zijn, een familielid of zelfs de echoscopist of verloskundige. 

Tijdens het betaalproces kun je de gegevens van deze vertrouwenspersoon achterlaten, zodat de webshop contact op kan nemen met deze persoon. Op deze manier kun je jouw gender reveal party spannend houden voor vrienden en familie en natuurlijk voor jullie als ouders-to-be. 

Bij welke producten kan dit?

In de meeste gevallen is er op een gender reveal party zowel roze als blauwe aankleding aanwezig. Dit komt natuurlijk omdat het geslacht nog onbekend is. De meeste ouders kiezen er daarom voor de versiering en decoratie niet als “surprise” te kopen. In de webshop is het mogelijk de gender reveal ballonnen, de gender reveal brandblussers, de rook – en confettikanonnen, de kraskaarten en de taarten te kopen met de “surprise” optie. Dit zijn de producten die gebruikt kunnen worden om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Mocht je niet alleen deze producten als surprise willen bestellen, maar bijvoorbeeld ook de aankleding, omdat je een babyshower organiseert? Dan kan het helpen om bijvoorbeeld een vriend of vrienden de aankopen te laten doen in de webshop.