Je bedrijf offline promoten met deze tips

Heb je een bedrijf, dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Dit kun je zowel online als offline doen en er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf bij anderen onder de aandacht te brengen. Zoveel, dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet als je aan de slag wilt met het promoten van je bedrijf. In dit artikel vind je om die reden een aantal tips om je bedrijf offline te promoten.

Gratis producten weggeven

Gratis producten zijn altijd leuk om te krijgen, mits je er ook daadwerkelijk iets aan hebt. Je zou ervoor kunnen kiezen om verschillende materialen te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan USB sticks, een mok, of een mooi shirt. Ook pennen bedrukken is een erg populaire manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. 

Een bedrijfsvlag

Ben je in het bezit van een bedrijfspand? Dan is het wellicht een goede keuze om een bedrijfsvlag op te hangen. Voorbijgangers (of bijvoorbeeld auto’s op de snelweg) worden zo blijvend geconfronteerd met het logo of de naam van jouw bedrijf, waarbij deze hopelijk in hun geheugen blijft hangen. Zorg er in ieder geval voor dat de vlag goed opvalt en dat het logo duidelijk in beeld is.

Netwerken is cruciaal

Netwerken blijft een goede manier om je bedrijf offline te promoten. Ga met mensen in gesprek, zodat je ontdekt of je iets voor elkaar kunt betekenen. Heeft de klant een vraag, dan kun je daar gelijk op ingaan. Doordat de klant op deze manier een gezicht bij het merk ziet, is de kans groter dat hij of zij overgaat tot een eventuele aankoop van het product of de dienst die je aanbiedt. Het voelt zo al gauw een stuk vertrouwder dan wanneer de klant enkel en alleen de bedrijfsnaam ergens voorbij ziet komen op het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *