kerstgeschenk

Ideeën om te geven als kerstgeschenk voor relaties!

Ho-ho-ho eens even, het is alweer bijna Kerstmis. De dozen met kerstspullen komen weer van zolder, het huis versieren we weer met lichtjes en er worden kerstcadeaus ingekocht. Verras je relaties met een uniek kerstgeschenk. Ook zij mogen aan het eind van het jaar niet vergeten worden. Bedank ze met een klein gebaar. Laat het kerstgevoel bij hen als bedankje op de deurmat bezorgen. 

Brievenbus kerstgeschenken

Met een brievenbus kerstgeschenk kun je op ieder moment van de dag een kerstgeschenk op de deurmat verwachten. Je relaties hoeven er niet thuis voor te zijn en jij hoeft de deur niet uit om het te versturen of te bezorgen. Een win-win situatie dus. Er zijn dan ook erg veel mogelijke kerstgeschenken. Denk aan een theetje voor de koude dagen, een chocolade hoefijzer met gelukcertificaat of een gouden piek. Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook ontzettend tof om te krijgen. Een kleine attentie zorgt voor veel waardering bij de ontvanger.

kerstgeschenk

Kerstpakketten 

Omdat kerst waarschijnlijk erg kleinschalig zal zijn of zelfs achter het computerscherm gevierd zal worden, is een kerstpakket het perfecte kerstgeschenk om te geven. Hierin zitten vaak de lekkerste hapjes en de heerlijkste drankjes. Een zalig borrelpakket met kerst. Er zijn natuurlijk verschillende formaten waar je uit kunt kiezen.

Mini kerstbomen 

Liever een groen kerstgeschenk aan je relaties geven? Denk dan eens aan een mini kerstboom. Je kunt er voor kiezen om je relaties te verrassen met een kerstboomstekje. Zij kunnen dit zelf kweken in een pot of in de tuin. Een kerstboom groeit ongeveer 15 cm per jaar. Je zult dus niet snel vergeten worden met dit kerstgeschenk. Dit liever uit handen nemen? Kies dan voor een schitterende kerstboom van 30 cm. Het enige wat zij nog hoeven te doen is het boompje zo nu en dan wat water geven. Laat het boompje in een plastic koker, een kartonnendoosje of een hout kistje bezorgen. Ontzettend leuk voor jouw relaties om het boompje op hun bureau of vensterbank te plaatsen. Neem eens een kijkje naar de verschillende mini kerstbomen

Personaliseren 

Hoe gaaf is het als je de verpakking helemaal zelf kunt personaliseren? Laat jouw huisstijl of logo terugkomen op een van de verzenddoosjes en creëer direct herkenning bij de ontvanger. Wees zelf creatief met het ontwerpen van je verpakking. Je kunt natuurlijk ook altijd hulp vragen bij het ontwerpen. 

Geef een reactie