Het kopen van overhemden online

Het is deze tijd al lastig genoeg om online kleding te kopen. Een aantal artikelen zijn nog redelijk gemakkelijk te bestellen. Sokken zijn geen probleem, ondergoed is ook geen probleem. T-shirts zijn al lastiger omdat vanaf dit punt wij moeten gaan kijken naar de pasvorm. Zo kan ik nog wel even doorgaan totdat ik bij de twee moeilijkste categorieën uitkom, namelijk broeken en overhemden. Overhemden zijn naar mijn mening het lastigste online te kopen. Het vinden van een overhemd met de juiste pasvorm is ontzettend moeilijk. Laatst kwam ik het merk Eterna tegen. Ik kende het merk zelf niet, maar na een tijd zoeken besloot ik toch een aantal Eterna overhemden te bestellen. Tot mijn verbazing paste alle overhemden perfect. Eindelijk was er een overhemden merk dat via hun omschrijving van het product goed kon uitleggen hoe het overhemd zal zitten.

 

De productomschrijving

Hoe leg je aan iemand uit wat de pasvorm van een product is? Eterna overhemden hebben eigenlijk een hele simpele omschrijving. Alle Eterna overhemden zijn namelijk onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk comfort fit, modern fit, en slim fit. Comfort fit is een wijder model, en perfect voor de man die net een wat ruimer, loszittend model wil. Modern-fit is echt voor de moderne man. Dit zijn mooie, getailleerde overhemden die zorgen voor een nette afsluiting. Tot slot is slim-fit een erg getailleerd model, perfect voor de slanke man. Naast deze categorieën wordt ook bij alle Eterna overhemden verteld over de mouwlengte van de overhemden. Misschien wel belangrijker wordt verteld wanneer een overhemd echt goed zit. Door veel informatie te geven over alle afmetingen van het overhemd wordt het voor ons een stuk makkelijker om de juiste keuze te maken. Wij hoeven eigenlijk alleen nog maar met een meetlint onze afmeting te meten.

 

Online shoppen gaat nu gemakkelijk

Ik kon mij er altijd aan ergeren als op een merk bijvoorbeeld hun shirt omschreef al “baggy, muscle fit long cropped”. De Eterna overhemden zijn duidelijk omschreven. Dit maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om het juiste overhemd te vinden. Ook al zijn de winkels nu weer open, het blijft toch een beetje ongemakkelijk om te winkelen. Vele van ons zullen dus online blijven winkelen. Ik kan het iedereen aanraden om eens te kijken naar Eterna overhemden. Zij hebben een ruime keuze met een duidelijke omschrijven van de “fit” van elk overhemd. Zo kan je eigenlijk de plank niet misslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *