belevenis kado

Een origineel kado voor iedereen

Wil je een keer iets anders kado geven dan een flesje wijn of een luchtje? Iets waar degene die het krijgt echt iets aan heeft, kies dan voor een belevenis kado. Met een cadeau van doenkado.nl kun je kiezen uit meer dan 300 activiteiten die je weg kunt geven, en het leukste is het is ook mogelijk het samen te doen. Dan boek je eenvoudig voor twee personen en ga je samen met een vriend of vriendin, of met familieleden. Dit unieke cadeau is altijd welkom en erg leuk om te krijgen. Jong of oud voor iedereen zijn er leuke activiteiten beschikbaar.

belevenis kado

Maak een belevenis mee

Een belevenis kado geven betekent ook een belevenis meemaken met vrienden of familie. Het perfecte geschenk om te krijgen en te geven, want wat is er nu leuker om iemand gelukkig te zien. Of je nu een leuk spel wilt doen, een workshop, of een autorit in een mooie Audi of Mercedes het is allemaal mogelijk met doenkado.nl. Je kunt de verschillende kaarten bestellen in de webshop en zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien, een persoonlijke tekst is ook mogelijk om erbij te zetten. Even uitprinten en je hebt je eigen unieke kado wat niemand anders heeft.

belevenis kado

Regel eenvoudig via internet

Op de website van doenkado.nl kun je zelf kiezen wat je wilt geven aan iemand, voor iedere gelegenheid is er wel een belevenis kado te vinden. Verjaardagen, geboorte, geslaagd of natuurlijk zomaar omdat je om iemand geeft. De verschillende categorie├źn op de website maken het eenvoudig om een weloverwogen keuze te maken. Ook voor bedrijven is het mogelijk om als relatiegeschenk te kiezen, of een leuke belevenis in een kerstpakket. Vele mogelijkheden, ook op maat geleverd voor grotere aantallen. In een leuke originele verpakking om je personeel te verrassen met een uniek kado.