Een leuke cadeau voor jouw beste vriend

Jouw beste vriend wordt binnenkort 30 jaar en zoals ieder jaar ben jij weer té laat met het kopen van een cadeau. Daarnaast heeft hij alles al wat hij nodig heeft. Wil jij weten wat je moet kopen voor de verjaardag van je beste vriend? Wij geven je enkele tips.

Cadeaubon

Als je het echt niet weet werkt een cadeaubon altijd. Je kunt cadeaubonnen kopen in verschillende soorten en maten. Is jouw vriend helemaal gek van vrachtwagens? Koop dan een cadeaubon voor bijvoorbeeld truck accessoires. Dit kan via Special Interior. Is jouw maatje helemaal gek van elektronica? Dan is bol.com natuurlijk een mooie optie. 

Een dagje weg

Cadeau’s zijn voor even, herinneringen voor het leven. Je kunt natuurlijk met je beste vriend een weekendje weg gaan. Samen naar Parijs, Milaan of Barcelona. Is hij helemaal voetbalgek? Ga dan samen naar een voetbalwedstrijd, doe een stadiontour of ga kijken bij een training. Gegarandeerd succes!

Racen op een circuit

Waar houden de meeste mannen van? Auto’s! Wat is er dan leuker om hem te laten racen op een circuit. Het circuit in Zandvoort leent zich daar uitstekend voor, maar je kunt ook naar de Nurburgring in Duitsland. 

Whiskey of bierproeverij

Is jouw vriend een echte alcohol fanaat? Drinkt hij in het weekend menig biertje, wijntje of whiskey leeg? Dan is een proeverij, natuurlijk ga jij ook mee, iets voor hem. Je kunt zelf thuis een proeverij regelen, maar het is natuurlijk ook leuk om samen op pad te gaan. Tip: Regel een overnachting, want je zult merken dat je wellicht een klein beetje aangeschoten uit de proeverij komt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *