Een leuk kerstpakket samenstellen, hoe doe je dat?

tips kerstpakket

Is het weer de tijd van het jaar waarin je een kerstpakket voor je werknemers moet bestellen? Dat is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Je wilt natuurlijk met iets origineels komen, maar wel iets dat iedereen leuk vindt en kan gebruiken. Eigenlijk kiezen de meeste ondernemers of leidinggevenden voor een pakket met allemaal lekkere hapjes erin, en dat is heel erg logisch. Als je iets goed kunt gebruiken in de decemberperiode dan zijn het wel snacks en flessen wijn. Mensen komen immers massaal samen en dan is het wel zo makkelijk als ze hun kerstpakket open kunnen trekken voor wat lekkers.

Thema kerstpakket kopen

Je zou denken dat een pakket met eten erin niet zo origineel is, maar er is toch een heel leuk aanbod op dat gebied. Je kunt namelijk ook een thema kerstpakket kiezen, zoals een pakket met allemaal Mexicaanse hapjes. Daar zitten taco’s in, allerlei dipsausjes, kruiden voor wraps en nog wat andere, typisch Mexicaanse dingen. Of heb je meer met Spanje? Dan kies je voor een Spaans thema pakket. Daar zitten bijvoorbeeld smakelijke fuet worsten, paella kruiden en een heuse paella pan in, natuurlijk vergezeld van een goede fles Spaanse wijn. Overigens zijn ook wijnpakket heel erg geschikt als kerstpakket. Er zijn immers maar weinig mensen die niet van wijn houden, en in de decemberperiode gaan er doorgaans heel wat flessen doorheen. Zelfs mensen die bijna nooit alcohol drinken gaan in deze maand toch overstag. Een wijn pakket is dus bijna altijd goed!

Online kerstpakketten kopen

Je kunt natuurlijk zelf op pad gaan om allemaal leuke dingen te kopen om in een kerstpakket te stoppen, maar je kunt ook gemakkelijk een kerstpakket online kopen. Daar vind je voornamelijk pakketten die al zijn samengesteld, en dus kant en klaar bij je worden bezorgd. Dit zijn de zogeheten thema kerstpakketten, maar er zijn ook veel standaard pakketten te vinden. Deze zijn er uiteraard in diverse prijsklassen, zodat je kunt uitgeven wat je maar wilt. Je kunt er voor kiezen om iedereen in het bedrijf hetzelfde pakket te geven, of de mensen die de belangrijkste functies hebben een wat groter pakket te geven, net wat je wilt.

Laat je waardering zien met kerst

Het idee achter het geven van kerstpakketten is natuurlijk dat je na een jaar hard werken je waardering uit voor je werknemers. Het is in vrijwel elk bedrijf standaard dat men een kerstpakket meekrijgt in de week of de dag voor kerst. Of je nu een pakket kiest met lekkernijen erin of een tof cadeau uitzoekt, als je dat pakket online bestelt dan wordt het alvast feestelijk voor je ingepakt. Je hoeft het alleen nog maar uit te delen aan je werknemers, of uit te stallen op een grote tafel bij de uitgang zodat iedereen er eentje kan pakken. Kerstpakketten zijn de perfecte manier om je werknemers weer te motiveren na de kerstvakantie. Je hebt ze immers laten weten dat ze er toe doen, en dat hun harde werken wordt gewaardeerd. Wees dus niet te gierig met het kopen van een kerstpakket via Kerstpakketten IDEE, want dat zullen werknemers je niet in dank afnemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *