Een gelukkig leven begint in de tuin!

We leven op het moment natuurlijk in onzekere tijden. De meeste van ons zitten door het corona virus aan huis gekluisterd. Gelukkig staat het voorjaar weer op de stoep, en het zonnetje weet het lange thuiszitten toch iets te verzachten. Dus pak dit moment aan om eens flink aan de slag te gaan in je tuintje! Zo kom je toch nog een beetje buiten en heb je deze zomer een prachtige tuin! Wij hebben in ieder geval al een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en ga snel zelf aan de slag!

Kweek je eigen producten!

Naar de supermarkt gaan is natuurlijk een hele klus tegenwoordig. Door het coronavirus zijn de schappen vaak leeg en er hangt een gespannen sfeertje. Gelukkig kan je zelf je groente en fruit laten groeien! Bestel online bijvoorbeeld eens een zooitje zaadjes en je zal zien dat het allemaal gemakkelijker is dan je denkt. En geloof ons, er gaat niks boven zelf gegroeide groente en fruit! Of dat nou komt omdat het echt lekkerder is of omdat je gewoon beretrots bent op jezelf maakt eigenlijk niet uit. Dus probeer het deze lente eens!

Stek je planten!

Ook een leuke extra hobby, je al bestaande planten stekken! Het voorjaar is namelijk het moment om stekjes te nemen van bijvoorbeeld je klimop of hortensia. Maar ook rozenstruiken zijn gemakkelijk te stekken. Zo kan je dus ook gewapend met een snoeischaar naar het park gaan om daar eens wat stekken te knippen. Al helemaal wanneer je stekpoeder gebruikt is het een fluitje van een cent! En zo heb je gratis en voor niets een hoop nieuwe leuke plantjes!

Lekker languit loungen!

Natuurlijk ga je niet zo een twee drie naar het tuincentrum deze dagen. Gelukkig kan je tegenwoordig ook alles voor je tuintje online bestellen! En vaak ben je dan ook nog eens een stuk goedkoper uit dan wanneer je naar een echt tuincentrum gaat. Zo zijn loungesets hier voor een prachtige prijs te krijgen, en geloof ons, zo’n set is echt een aanwinst voor je tuin. Het maakt van je tuin eigenlijk een tweede woonkamer, en wie wil dat nou niet. Neem dus snel eens een kijkje op tuinmeubelland en wie weet vindt jij wel de tuin set van je dromen! Al helemaal nu is het juist zo belangrijk om lekker wat tijd door te brengen in de buitenlucht, en deze loungesets helpen daar zeker bij!