kerstgeschenk

Een gegraveerde pen is een perfect gepersonaliseerd cadeau

Als je een pen laat graveren dan zijn er vele mogelijkheden zoals een pen met naam of je kunt er een persoonlijke boodschap in laten graveren. Het maakt niet uit wat voor luxe merk pen je uitkiest om te laten graveren, een mogelijkheid hiervoor zijn cross pennen Pengraveren of een montblanc vulpen. Andere soorten pennen die je kunt laten graveren zijn balpennen, vulpennen, vulpotloden en rollerball pennen. Op het moment dat je een luxe gegraveerde pen hebt dan heb je vaak ook een Parker pen vulling nodig. Een gegraveerde pen is een leuk persoonlijk cadeau bijvoorbeeld voor een bruiloft of om te geven aan de getuigen.

Exclusieve luxe pennen

Er zijn vele pennen van luxe merken zoals Visconti, Pelikan, FranklinCovey en nog veel andere zoals de bekende Parker pen. Parker werd ooit bekend met het eerste patent op een anti lek systeem voor traditionele vulpennen in 1894. Het merk Parker werd opgericht in 1888. Tegenwoordig zijn Parker pennen nog steeds een van de meest verkochte en bekendste pennenmerken ter wereld. Je kunt binnen het assortiment van Parker vele verschillende luxere pennen vinden zoals Parker Duofold. Daarnaast hebben ze ook meer betaalbare pennen in hun assortiment zoals de Parker Jotter. Voor een laag bedrag kun je ervoor kiezen om een pen te laten graveren met een persoonlijke boodschap of naam. De gegraveerde Parker pen wordt ook nog geleverd met een mooie eigen pennendoos. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een de juiste Parker pen kunt vinden voor jezelf of als cadeau.

Andere luxe merken van pennen

Andere merken van luxe pennen zijn Montblanc. Dit is een elegante en stijlvolle pen en het bedrijf Montblanc werd opgericht in 1906 in Duitsland. Deze pennen staan vandaag de dag nog steeds bekend als toonaangevend en het toppunt van luxe onder pennen. Op het moment dat je in Wall Street belangrijk bent dan moet je een Montblanc pen op je bureau hebben liggen. Ze worden daar dan ook wel Power pennen genoemd. Een van de meeste innovatieve fabrikanten van pennen is Waterman. Deze producent heeft ook de clip op de pen uitgevonden. Deze clips vind je terug op bijna iedere pen die tegenwoordig verkocht wordt en voorkomt dat de pen uit je borstzak glijdt op het moment dat je vooroverbuigt.

Geef een reactie