Kerstpakket

Een chocoladeletter met logo is een leuk sinterklaasgeschenk

De feestdagen liggen alweer achter ons. Voor je het weet, liggen de sinterklaasfolders weer in de brievenbus en het snoepgoed in de winkels. Tijd om na te denken over je relatiegeschenken met sinterklaas. Een chocoladeletter met logo zal bij je relaties zeker in de smaak vallen. Ze zijn in de witte, melk en pure chocolade verkrijgbaar. Door het logo erop is het duidelijk dat het van jouw bedrijf afkomstig is. Zo vestig op een prettige manier extra aandacht op je bedrijf. Wil je laten zien dat je rekening houdt met de leefomstandigheden van de arbeiders op de cacaoplantages, neem dan een letter met het UTZ certified keurmerk. Dat staat voor ‘eerlijke’ chocolade en laat iets van je hart zien.

Verschillende soorten chocoladeletters

Je kunt een hele luxe chocoladeletter met logo laten maken, maar ook gewoon een hele neutrale letter, waar je bedrijfslogo extra duidelijk op naar voren komt. Als je bedrijfsnaam met een ‘H’ begint, is het leuk om een letter ‘H’ te bestellen. Je kunt ook de doos waar de letter in zit, met je bedrijfsnaam laten bedrukken. Met een gedicht, kun je daaraan refereren. Dit is een leuke manier om aan klantenbinding te doen en bedrijven van wie je eventueel zelf producten afneemt te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Het zal zeker met dank in ontvangst genomen worden. Van chocolade worden mensen blij en zeker Belgische doet het goed, vanwege de beroemde smaak.

Waarom een chocoladeletter geven? 

Wil je zeker weten dat het cadeau dat je geeft met Sinterklaas niet gelijk in de prullenbak beland? Een chocoladeletter met logo geeft je die zekerheid. Iedereen lust van tijd tot wel een lekker stuk chocolade. De letters zijn in verschillende maten en hoeveelheden verkrijgbaar en vaak al vanaf 1 stuk. Je kunt het zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt. Een optie is bijvoorbeeld om de chocoladeletter te laten versieren aan de bovenkant. Dit kan met een andere smaak dan de letter, bijvoorbeeld melkchocolade met een witte versiering en je logo in marsepein. Er is veel mogelijk, dus ga er lekker mee aan de slag.