E-audicien voor iedereen

Een audicien is een specialist op het gebied van audiologische apparatuur. Een audicien onderzoekt of er sprake is van een gehoorbeperking en meet dan indien nodig een hoortoestel aan. Zo’n onderzoek bestaat uit een audiogram met daarbij eventueel een spraakaudiogram. Tegenwoordig bestaan er ook e-audiciens. E-audiciens zijn gewone audiciens alleen werken ze via het internet.

Toenemende online markt

Hoortoestellen zijn volop in beweging en door de toenemende prijsdruk is de huidige retail branche in de hoorzorg niet lang meer houdbaar. Veel aanbieders zoeken naar innovatie. OogvoorOren.nl is 5 jaar geleden als e-audicien begonnen. Precies om de reden dat er in de huidige tijd veel verwarring en onduidelijk bestaat over prijzen, service en merken. OogvoorOren.nl is een merkonafhankelijke audicien waar service aan huis geboden wordt.

 

Een e-audicien levert service op hoortoestellen via het internet. De hoortoestellen worden digitaal aangepast middels een applicatie. Natuurlijk blijft de oude vertrouwde persoonlijke service bestaan. En levert OogvoorOren.nl ook deze service door u tijdens het gehele proces persoonlijk bij te staan. Het enige verschil is dat u niet meer de deur uit hoeft. OogvoorOren.nl komt naar u toe. De toenemende online markt is volop in ontwikkeling en hier spelen zij mooi op in. Doordat ze continue nieuwe softwaretools blijven ontwikkelen kunnen ze de beste service leveren. Op die manier blijft OogvoorOren.nl koploper en kunnen ze hoorzorg op afstand naar een hoger niveau tillen.

Hoe werkt het

De online markt is volop in ontwikkeling. OogvoorOren.nl is al geruime tijd bezig om software en tools te ontwikkelen zodat ze hun klanten online de beste service kunnen bieden. Met een USB-stick kunnen ze hun klanten hoortoestellen via het internet bij laten stellen. Nieuw in deze branche zijn hoortoestellen die via een app op de smartphone gekoppeld worden aan het toestel. Op deze manier is de e-audicien in staat om altijd, waar u op dat moment ook bent, uw hoortoestel aan te passen. OogvoorOren.nl is een innoverend jong bedrijf dat graag met u meedenkt. Tevens scheelt dit in uw portemonnee aangezien er geen extra kosten worden gemaakt voor personeel in fysieke winkels of huurprijzen voor locaties. Omdat u niet naar een fysieke winkel hoeft te gaan voor het afstellen van uw hoortoestel bieden zij een snellere service. Op afstand worden de aanpassingen voor u klaargezet en met één druk op de knop in uw app activeert u de desgewenste aanpassing in uw hoortoestel. Zo kunt u direct horen of de nieuwe instelling verbetering oplevert.