E-bikes met voorwielmotors wordt steeds populaire

Elektrische fietsen met een voorwielmotor beginnen steeds populaire te worden. Een e-bike met een voorwielmotor heeft namelijk veel voordelen. Daarom kopen steeds met fietsers een e-bike met voorwielmotor.

Waarom kiezen voor een e-bike met voorwielmotor?

Een voorwielmotor is vaak sterke en daardoor ook duurzame. Daarnaast maakt een voorwielmotor minder geluid dan een middenmotor. Elektrische fiets voorwielmotor zijn ook voordelige in prijs. Fietsen in het goedkopere segment hebben dan ook vaak een voorwielmotor. Een fiets in het goedkopere segment hoeft niet meteen slecht te zijn. Bij een voorwielmotor is het duidelijk merkbaar dat je fietst met ondersteuning. Ook heeft een fiets met een voorwielmotor minder onderhoud nodig. Daardoor is de fiets op lange termijn ook goedkoper.

Het nadeel van een voorwielmotor is dat de fiets iets minder stabiliteit heeft tijdens het fietsen. Fietsers die meer stabiliteit willen, worden aangeraden om een fiets te kopen met een middenmotor. Ook het vervangen van de voorband bij een lekke band is lastige met een voorwielmotor. Onze nieuwe elektrische Amslod-fietsen bevatten daarnaast een 43-volt e-bike systeem. Hierdoor heeft de accu een extra lange levensduur. Veel andere fietsmerken zijn nog niet overgaan op dit systeem. Ook bieden wij inruilmogelijkheden op sommige modellen. Bespreek dit met een van onze medewerkers.

Testen van e bike in onze Experience Centers

In onze vestigingen is het testen van e bike met voorwielmotor mogelijk. Hierdoor kun je de voordelen zelf ervaren. Het testen is mogelijk in onze Experience Centers. Door heel het land zitten Experience Centers. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Door een e-bike te testen, kunnen wij onderzoeken welke variant het best bij jou past. Hierdoor kunnen wij een fiets afstemmen op jouw wensen. Het maken van een proefrit is geheel verblijvend.

Afgelopen jaren hebben wij al veel elektrische fietsen verkocht met een voorwielmotor. Veel klanten hebben reviews achtergelaten op Amslod.nl. Deze reviews Amslod.nl zijn onder andere geplaatst op onafhankelijke beoordelingswebsites. Klanten waarderen vooral onze uitgebreide showroom en test mogelijkheden. Daarnaast geven wij standaard drie jaar aan huis garantie op verkochte fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *