De ontmoeting

Mijn vriend en ik zijn al bijna vijf jaar samen. We hebben elkaar ontmoet in onze studententijd. Het was in de zomervakantie vlak voor zijn derde studiejaar en voordat ik begon aan mijn eerste studiejaar. Wel ben ik ouder maar dat komt omdat ik langer over mijn middelbareschooltijd heb gedaan en een tussenjaar heb genomen. We hebben elkaar die zomer ontmoet bij de introweek van de TU Delft. Ik ben namelijk industrieel ontwerpen gaan studeren in Delft. Toevallig woonde mijn vriend in Delft, dus hij was ook bij die openingsweek soms in de stad te vinden. Hij studeerde zelf destijds aan de hogeschool in Rotterdam. We zijn na die week nog maar gaan afspreken en elkaar steeds leuker gaan vinden.

Vergeten

Na een aantal maanden veel dates gehad te hebben, besloten we om een relatie te nemen. We waren vaak bij elkaar in de studentenhuizen te vinden. De ene keer sliep ik bij hem en de andere keer weer hij bij mij. We keken maar net wat goed uitkwam of bij wie er gezellig veel mensen thuis waren. Het enige onhandige was, dat mijn vriend heel vaak vergat om een schone onderbroek mee te nemen als hij bij mij kwam slapen. Ik maakte daar vaak veel grapjes over. Hij kon dit wel hebben en vond het vaak zelf ook grappig. Ik kan niet eens meer bedenken hoe vaak ik wel niet heb gevraagd of hij een schonen onderbroek bij zich had. Na een tijdje besloot ik om hem te verassen. Wat nou als ik het voor hem een stuk makkelijker zou maken. Een voorraad onderbroeken en sokken bij mij thuis neer zou leggen, voor het geval dat hij zou blijven slapen en niks bij zich had. Ik ben samen met mijn vriendin Lotte naar de winkel gegaan. We maakten er een gezellig dagje van. Een beetje shoppen en een beetje koffiedrinken in leuke tentjes. 

Onderbroeken en sokken kopen

Uiteindelijk zag ik mooie Bjorn borg boxers liggen in een warenhuis. Ik zocht er mooie bijkleurende sokken bij en rekende deze af bij de kassa. Thuis maakte ik ruimte vrij in mijn lade met ondergoed. Nu zouden zijn onderbroeken en sokken erbij passen. Ik pakte ze uit en legde ze netjes in de lade. Toen hij die avond bij mij kwam vroeg ik weer spottend of hij schoon ondergoed bij zich had. Het antwoord was weer nee. Toen vroeg ik hem om op te staan en naar mijn kledingkast te lopen. Hij deed de la open en was heel blij met deze verrassing. Nu zou hij altijd schoon ondergoed bij mij hebben liggen.