grote maten bh's

Bh\’s voor alle maten en alle vrouwen

Een van de meest belangrijke kledingstukken voor een vrouw is absoluut haar bh. Een goede bh geeft steun, voel je niet zitten, en houdt je postuur recht. Helaas weten niet veel vrouwen welke maat zij precies hebben, waardoor ze steevast de verkeerde bh’s dragen. Op den duur kan je hier last van krijgen aan de schouders, nek, of rug. Ook zal het vervelend voelen als je bh te strak is, want dan gaat het knellen. Ook een te losse bh kan vervelend zijn, want dan worden je borsten niet ondersteund (wat weer doorwerkt naar de rug). Ook voor vrouwen met een maatje meer zijn grote maten bh’s moeilijk te verkrijgen. Of dat wáren ze!

Online shoppen.

Wie houdt er nou niet van online shoppen? Je hoeft geen uren rond te lopen of in onflatteuze paskamers outfits te passen. Je bestelt gewoon met een klik wat je leuk vind, en als je nog gelukt hebt zit er nog een actiecode bij ook. Het wordt bij je thuisbezorgd waar je het op je eigen gemak en in het comfort van je eigen huis, spiegel en belichting kunt passen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik raak toch altijd een beetje wantrouwig van die grote spiegels in de muur in de paskamers. Je weet dat er niemand doorheen zit te gluren, maar absoluut zeker weten doe je nooit!
Online shoppen gaat snel, als je je maten en voorkeuren weet. Als je niet echt weet waar je naar op zoek bent, ja, dan loop je iets langer te scrollen. Maar ook dat is leuk; zo kom je alle online sale aanbiedingen tegen. Als je wel weet wat je zoekt (zoals een mooie bh) dan kan je meteen naar de juiste sites gaan en je maat, kleur, en meer invullen.

Confidence is key.

Zelfvertrouwen speelt een grote rol in je gelukkig voelen. Als je sterk in je schoenen staat, kan je de tegenslagen wat beter aan. En hoe zorg jij nou dat je je fijn voelt? Door je bijvoorbeeld ook naar wens te kleden in prettige, comfortabele, ondersteunende en het liefst ook modieuze kleding! Hoe jij je voelt in de kleding die je draagt is belangrijk, want dat straal je ook uit. Of het nou een lange rok is, broek, of een kort jurkje, of een lang t-shirt; alles kan en mag. Het is jouw lichaam, en jouw stijl. Wij willen je alleen helpen in zorgen dat jij je goed voelt!