Een bedrijfsfeest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn

Je kunt het organiseren van een goed bedrijfsfeest namelijk gewoon uitbesteden. Dan heb je er verder geen omkijken meer naar. Het is aan jou om het thema te bepalen en aan te geven hoeveel mensen er verwacht worden. Verder wordt alles voor je geregeld. Kies je voor een casino-avond, een dolle disco of misschien wel voor een heus Oktoberfest? Dat is aan jou. Je kunt het bedrijfsfeest combineren met eten en drinken en entertainment. Als bedankje voor je medewerkers na een zware periode of als beloning voor je medewerkers na het behalen van een moeilijk target. De reden waarom je een bedrijfsfeest geeft is ook aan jou.

Een bedrijfsfeest combineren met een teambuilding-dag

Nu we weer naar het bedrijf mogen om er te gaan werken en niet meer verplicht zijn om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, merk je misschien dat de dynamiek binnen je bedrijf anders is dan voorheen. Mensen moeten weer aan elkaar wennen. En dat is, na een aantal maanden alleen video-calls, niet zo vreemd. Het kan dan slim zijn om een teambuilding-dag in te plannen. Een dag waarop iedereen weer even kennismaakt met de collega's en wat leuke oefeningen doet om elkaars vertrouwen weer te krijgen. Hoe cool is het dan om aan het eind van die dag een spetterend bedrijfsfeest te hebben?

Lekker eten en drinken hoort erbij

De bedrijfsfeesten waar ik ooit ben geweest stonden vooral in het teken van lekker eten en drinken. En dat is een goede zaak. Natuurlijk zijn de activiteiten en het thema van belang, maar samen eten en drinken verbindt pas echt. Door alles tot in de puntjes te laten regelen, zorg je voor het perfecte bedrijfsfeest waar je zelf ook nog aan ontspanning toe komt. Natuurlijk regel je een bus of taxi's om je mensen weer veilig thuis te krijgen na een avondje feesten.

Een van de favorieten: een pubquiz

Of te wel de Fundustry Spelshow! Tijdens deze spelshow, gepresenteerd door een echte presentator, krijg je vragen voorgelegd over allerlei zaken. Taal, rekenen, muziek, film, noem maar op. Natuurlijk word je hier hartstikke fanatiek van en wil je dat jouw team wint! Deze Spelshow is in drie versies te bestellen, de basis (alleen de spelshow), de Fundustry XL Deal (de spelshow, iets lekkers en ook nog een kipmenu) en de Fundustry XXL Deal (hierbij zijn inbegrepen iets lekkers, de spelshow, een extra activiteit en een driegangen diner of een barbecue). Succes is met ieder van deze opties gegarandeerd!