3 redenen om een gepersonaliseerde vodka fles cadeau te geven

gepersonaliseerde vodka fles

Soms is een cadeautje uitzoeken voor iemand een lastige opgave, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Wanneer je een lekkere fles met goede drank cadeau geeft, maak je iemand namelijk al heel blij. Zo’n cadeau wordt nog leuker wanneer het personaliseert. Wij geven je drie redenen om een gepersonaliseerde vodka fles cadeau te geven. 

Wat is vodka? 

Vodka is een sterke drank die afkomstig is uit Polen en Rusland en hier veel wordt gedronken. Ook in Nederland is deze drank erg populair. Vodka wordt gedestilleerd uit twee ingrediënten, namelijk water en een grondstof die suiker of zetmeel bevat. Deze grondstof kan een graansoort zijn, maar ook suikerbieten, aardappel of druiven. In het Russisch betekent vodka letterlijk ‘water’, en zo ziet het er ook uit. Vodka is een heldere, kleurloze drank en heeft vaak geen geur. Je drink het drankje puur of als mix met iets anders zoals frisdrank. 

Veel mensen lusten vodka

Omdat vodka een redelijk neutrale drank en ofwel puur ofwel als mix wordt gedronken, vinden veel mensen het lekker. Het is hierom een goede reden om deze drank cadeau te geven. Je maakt er bijvoorbeeld ook heerlijke cocktails mee zoals de een moscow mule of cosmopolitan. Je proeft bij dit soort drankjes dat er alcohol in zit, maar vodka heeft geen sterke uitgesproken smaak en dat is voor veel mensen prettig. 

gepersonaliseerde vodka fles

Gepersonaliseerde vodkafles is geen standaard cadeau 

Een gepersonaliseerde fles vodka is toch heel wat anders dan een standaard fles wijn of whisky. Een fles vodka krijgen is ook niet iets wat je in eerste instantie verwacht om als cadeau te krijgen. Hierom is het een uitstekend cadeau. Ook omdat je met vodka zo varieert met wat voor drankje je ermee maakt, is het geen standaard cadeau en zal degene die het krijgt dit zeer waarderen. 

Variëren met uiterlijk en smaken met een gepersonaliseerde fles vodka

Een gewone vodka is niet de enige vodka die er bestaat. Er bestaan ook soorten vodka met een smaakje, zoals vanille of frambozen. Het hangt natuurlijk af van de voorkeur van smaak aan degene aan wie je het cadeau geeft. 

Ook varieer je met het uiterlijk van de fles. Het leuke aan een gepersonaliseerde fles is dat je hem precies zo maakt zodat het bij diegene past aan wie je het geeft. Door dit en door iemands naam op de fles te zetten, maak je het cadeau echt persoonlijk.

Volgende keer als je even niet weet wat voor cadeau je moet geven aan iemand, geef dan een gepersonaliseerde fles vodka. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *