#2 Tips voor de zomer

De zomer komt er aan! Het is een bijzonder zachte winter geweest. Geen dichtgevroren meren en natuurijs, sneeuw en een witte Kerst. Wel hebben we veel tropische stormen te verduren gehad de afgelopen weken. Door deze zachte zomer vergeet je bijna dat de lente al bijna aanbreekt. Wanneer je goed kijkt zie je hier en daar al bloemen ontstaan en over 6 weken staat de Marathon van Rotterdam op het programma. De marathon die er om bekend staat dat de deelnemers trainen onder slechte weersomstandigheden maar op de dag zelf is het vaak prachtig voorjaars weer. Naast genieten op het strand, aan een plas of op een terras zijn er nog zoveel mogelijkheden om van het mooie weer te genieten. In deze blog bespreken we er twee!

Tip 1 – Huur een boot

Onze eerste tip is het huren van een bootje. Wij raden specifiek bootverhuur in Rotterdam aan. De stad Rotterdam is bekend om haar bruggen en de Maas. Behalve de Maas kun je in Rotterdam bijvoorbeeld ook genieten van de Kralingse Plas, de Bergse Plas en de Rotte Meren. Smeer je goed in want eenmaal op het water kun je door de reflecterende zon snel verbranden. Je kunt met een vaarbewijs zelf kapitein zijn van je gehuurde boot of je kunt een kapitein inhuren. De kapitein zal je brengen waar jij wilt of je kunt je zorgeloos laten rondvaren en genieten van een hapje, drankje en gezelligheid van je vrienden.

Tip 2 – Haal je motorrijbewijs  

Een van de grootste ergernissen van Nederlanders is file rijden. Nog erger is file rijden terwijl het buiten heerlijk weer is. Onze tip, haal je motorrijbewijs en je staat nooit meer in de file. Helm kopen, motor kopen, motorpak aan en gaan! Motormuizen door heel Nederland wachten de hele winter tot ze in de lente en zomer heerlijk kunnen genieten van motor rijden in de zon. Wij hebben vast een testritje gedaan in de Spaanse zon en kunnen deze tweede tip van harte aanraden!